Filler

Activiteiten - Boshuis

Zowel op het terrein zelf als in de omgeving is meer dan genoeg te doen.

Op het kamp

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de airtrampoline en de sportvelden. Deze activiteiten zijn goed te combineren met de Camp Support activiteiten. 

Airtrampoline

Op het terrein bevind zich een airtrampoline welke u tijdens het verblijf onbeperkt kunt gebruiken. Wel graag schoenen uit.

Kampvuur / Barbecue

Een kampvuur is een bijzonder sfeervol onderdeel van een kamp. Het stoken van een kampvuur is alleen toegestaan in de daarvoor geplaatste vuurkorf.

Barbecue's mogen alleen geplaatst worden op het stenen voorterrein.

Houdt u bij gebruik van gasbarbecue's rekening met de veiligheid van de apparatuur.

End faq

Camp Support

YMCA Kampeercentra biedt complete programma's met uitdagende activiteiten aan. Wij noemen dit Camp Support.

Al onze programma's worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met een gedocumenteerd en getoetst veiligheidssysteem. Hierdoor heeft u als klant de garantie dat wij op een veilige en betrouwbare manier met uw programma om gaan.

De activiteiten zijn goed te combineren in een roulatiesysteem ook met activiteiten die u zelf verzorgd.

Transport

Alle prijzen zijn exclusief transportkosten, de transportkosten zijn afhankelijk van welke activiteiten u boekt. Voor klein transport rekenen wij € 75,- en voor groot transport € 100,-.

Arrow battle

arrow battleArrow Battle is een combinatie van intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. In tegenstelling tot paintball levert Arrow Battle geen blauwen plekken op, maar geeft wel dezelfde spelbeleving. Arrow Battle is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te ‘taggen’. Het 30 bij 15 meter grote speelveld is verdeeld in twee velden met een ‘safety zone’ in het midden. Maskers op, bogen gespannen en schieten maar!

Outdoor Lasergamen

Outdoor lasergamen is een spannende en uitdagende activiteit voor jong en oud. We spelen verschillende spellen waarbij samenwerken belangrijk is, en plezier voorop staat. Het is een veilige sport omdat er gebruik wordt gemaakt van infra-rood signalen. De lasergame wapens wegen slechts één kilo waardoor ook jongere kinderen hier prima mee kunnen spelen. Aan het einde van elk spel kunnen we een scorelijst laten zien. Deze kunt u ook na de activiteit meenemen.

GPS schatzoeken

Een speurtocht maar dan anders. De deelnemers gaan op zoek naar de schat, die ergens begraven ligt. Ze moeten de weg naar de schat zien te vinden met behulp van een GPS, bij de schatlocatie aangekomen moeten ze m.b.v. metaaldetectors de juiste sleutel zien te vinden om de schat te openen.

Handboogschieten

Kruip in de huid van Robin Hood. De deelnemers gaan handboogschieten op onze boogschietbaan. Wie schiet er in de roos of kan de meeste ballonnen kapot schieten.

End FAQ

  • Arrowbattle_kl
  • Handboog
  • Lasergame
  • gps

In de omgeving

In de omgeving kunt u o.a.

Zwemmen

DRIEBERGEN - Zwembad De Zwoer (www.laco.eu/driebergen.html)
Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug in Driebergen heeft een zwembad met een overdekte glijbaan, nieuwe fitness accommodatie, stoomcabine`s, sportcafé, snelbruiners en een openluchtbad met overdekte glijbaan, ligweide en ruim speelterrein.

HENSCHOTERMEER - nabij Woudenberg (www.recreatiemiddennederland.nl)
Het Henschotermeer ligt in het landgoed "den Treek" en is vrij toegankelijk. Voor fietsen en auto's moet stalling betaald worden. Plaats de fietsen nooit buiten de stalling. Het dievengilde is daar zeer actief! Het is een uitgebreid meer met een prachtig zandstrand. Bij mooi weer is het een ideaal doel voor een dagtocht. Het is ongeveer 5 kwartier lopen.

Karten

Kartbaan Driebergen (www.kartbaan.com)
In de vriendelijk groene omgeving van het landelijke Driebergen ligt, vlak langs de Rijksweg A12 Utrecht-Arnhem, het Kartcircuit Driebergen. Gemakkelijk bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. Op dit circuit wordt voornamelijk recreatief gereden hoewel er in groepsverband ook onderlinge competities worden gehouden, compleet met reglementen, start- en finishvlag en een puntentelling. U kunt een paar rondjes komen rijden of b.v. een heat (ruim 10 minuten). De baan kan zelfs exclusief voor uw groep worden gereserveerd, per uur, per halve of hele dag. Kortom karting naar keuze.

End faq

  • Laco
  • henschotermeer
  • kartbaan2

Wilt u misschien toch iets anders ondernemen? De VVV in Zeist helpt u graag verder! Kijkt u voor openingstijden en telefoonnummers op de website van de VVV.