Filler

Activiteiten - Hulshorst

Zowel op het terrein zelf als in de omgeving is meer dan genoeg te doen.

Op het kamp

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de sportvelden en de bungeerun. Deze activiteiten dienen wel vooraf te worden gereserveerd. Deze activiteiten zijn goed te combineren met de Camp Support activiteiten.

Sport en Spel

Bij beide kampen staat een volleybalnet en een tafeltennistafel.  U kunt ook badmintonrackets en voet- en volleyballen lenen. In het kamphuis zijn er ook verschillende kleine spelen als dam- en kaartspelen beschikbaar.

Bungeerun

bungeerunDe deelnemers worden vast gemaakt aan een mega elastiek waarbij zij tegenover elkaar staan en moeten proberen om zover mogelijk het elastiek uit te rekken tot ze niet meer kunnen en dan...

End faq

  • IMG_5535
  • bungeerun

Camp Support

YMCA Kampeercentra biedt complete programma's met uitdagende activiteiten aan. Wij noemen dit Camp Support.

Al onze programma's worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met een gedocumenteerd en getoetst veiligheidssysteem. Hierdoor heeft u als klant de garantie dat wij op een veilige en betrouwbare manier met uw programma om gaan.

De activiteiten zijn goed te combineren in een roulatiesysteem ook met activiteiten die u zelf verzorgd.

Transport

Alle prijzen zijn exclusief transportkosten, de transportkosten zijn afhankelijk van welke activiteiten u boekt. Voor klein transport rekenen wij € 75,- en voor groot transport € 100,-.

 

 

Arrow battle

arrow battleArrow Battle is een combinatie van intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. In tegenstelling tot paintball levert Arrow Battle geen blauwen plekken op, maar geeft wel dezelfde spelbeleving. Arrow Battle is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te ‘taggen’. Het 30 bij 15 meter grote speelveld is verdeeld in twee velden met een ‘safety zone’ in het midden. Maskers op, bogen gespannen en schieten maar!

Outdoor Lasergamen

lasergameOutdoor lasergamen is een spannende en uitdagende activiteit voor jong en oud. We spelen verschillende spellen waarbij samenwerken belangrijk is, en plezier voorop staat. Het is een veilige sport omdat er gebruik wordt gemaakt van infra-rood signalen. De lasergame wapens wegen slechts één kilo waardoor ook jongere kinderen hier prima mee kunnen spelen. Aan het einde van elk spel kunnen we een scorelijst laten zien. Deze kunt u ook na de activiteit meenemen.

GPS schatzoeken

Een speurtocht maar dan anders. De deelnemers gaan op zoek naar de schat, die ergens begraven ligt. Ze moeten de weg naar de schat zien te vinden met behulp van een GPS, bij de schatlocatie aangekomen moeten ze m.b.v. metaaldetectors de juiste sleutel zien te vinden om de schat te openen.

Handboogschieten

Kruip in de huid van Robin Hood. De deelnemers gaan handboogschieten op onze boogschietbaan. Wie schiet er in de roos of kan de meeste ballonnen kapot schieten.

End FAQ

  • Arrowbattle_kl
  • Handboog
  • Lasergame
  • gps

In de omgeving

In de omgeving kunt u o.a.

Zwemmen

Zwembad de Brake (www.sportfondsen.nl)
Een recreatiebad met maar liefst drie glijbanen, een Turks stoombad, stroomversnelling, waterkreek, en......het is gewoon teveel om op te noemen. De watertemperatuur is maar liefst 31 graden Celsius en de whirlpool is 33 graden Celsius. Ook heeft "De Brake" 4 hot whirlpools kruidenbaden. Deze hebben een lekkere geur en de watertemperatuur is 37 graden. Heerlijk ontspannen...... Er is ook een 25 meter bad. Hierin drijft spannend speelmateriaal. Ook kan je een lekkere duik nemen van de duikplank.

Zandenplas (www.leisurelands.nl)
Recreatiegebied Zandenplas ligt middenin de eeuwenoude bossen van de Veluwe Er is een klein en heerlijk meer met zandstrand waar u een verfrissende duik kunt nemen. Voor kinderen zijn er speeltoestellen.

Harderwijk

Harderwijk, met zijn historische binnenstad biedt nogal wat mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan het Dolfinarium, de palingrokerij, een leuke rondvaart en nog veel meer.

Rondleiding

Op verzoek is het mogelijk om samen met uw groep een rondleiding te krijgen door dit schitterende landgoed. De rondleiding wordt verzorgd door de boswachter. Spreekt u dit wel tijdig af. U kunt contact opnemen met Natuurmonumenten telefoonnummer: 0577-407789.

Fietsenverhuur

Wanneer u geen fietsen meeneemt en er toch met de fiets op uit wilt kunt fietsen huren bij fietsverhuurbedrijf "De Veluwe". De fietsen worden op de dag dat u deze wenst te gebruiken gebracht. Kijk voor meer informatie op www.fietsverhuurdeveluwe.nl of bel met telefoonnummer 0341-560243.

End faq

  • dolfinarium
  • electrische_fiets
  • harderwijk
  • walibi

Wilt u misschien toch iets anders ondernemen? De VVV in Nunspeet helpt u graag verder! Kijkt u voor openingstijden en telefoonnummers op de website van de VVV.