Filler

Algemeen - Hulshorst

Welkom Hulshorst bordMidden op de Veluwe in de bossen bij Hulshorst vindt u de groepsaccommodatie YMCA Hulshorst.

Het kampeercentrum in Hulshorst bestaat uit twee tentenkampen en twee kamphuizen. Bij het kamphuis genaamd "De Zandmolen" staan 12 slaaptenten en bij het kamphuis genaamd "Het Beekhuis" staan er 8.

De capaciteit is minimaal 20 personen en maximaal 150 personen.

YMCA Hulshorst is zeer geschikt voor vakantiekampen, schoolwerkweken, weekenden, familiefeesten, reünies en cursussen.

Geen zorgen over het inkopen en bereiden van eten, de professionele keukenstaf zorgt voor 3 heerlijke maaltijden per dag. Koffie, thee en limonade haalt u wanneer u dat wilt.

Op het terrein zijn er vele mogelijkheden om de hele dag met de groep bezig te zijn. Ook in de bossen rondom het terrein kunt u terecht voor spelen , spannende tochten en andere activiteiten. Naast de Bungeerun bieden wij in Hulshorst Camp Support aan. O.a GPS tochten, lasergamen, schermen en handboog schieten. Deze activiteiten kunnen tegen een kleine meerprijs worden bijgeboekt. Harderwijk ligt in de buurt met zijn vele mogelijkheden voor culturele uitstapjes of een bezoek aan het Dolfinarium. In Nunspeet kunt voor een aantrekkelijk tarief zwemmen bij het Sportfondsenbad De Brake of naar de Zanderplas bij heel mooi weer. Ook Walibi ligt vlakbij.