Filler

Route

Komt u met de auto naar het Boshuis?

Als u van de A12 vanuit de richting Utrecht komt, neemt u de afslag Driebergen, waarna u onderaan de afslag rechts gaat. (Komt u vanuit de richting Arnhem, dan gaat u onderaan de afslag links.) Vervolgens gaat u de eerste straat links in, dit is de Loolaan. Aan het einde van de Loolaan gaat u rechts, de Arnhemse Bovenweg op. U rijdt nu richting Doorn. Na de kruising met de Traay, slaat u het eerste bospad links in. Dit is gelijk na de verkeersdrempel! Aan het eind van dit bospad zult u het Boshuis zien.

Wanneer u vanuit Amersfoort komt via de A28, dan neemt u de N227. Dit is de weg richting Maarn-Doorn. Bij de kruising met de N224, gaat u rechts, richting Austerlitz. Vervolgens neemt u de eerste weg links, dit is de Traay. Deze volgt u totdat u in Driebergen bent, waar u bij de kruising links de Arnhemse Bovenweg opgaat. U rijdt nu richting Doorn. Sla gelijk na de verkeersdrempel de Baden Powelllaan in. Aan het eind van dit bospad zult u het Boshuis zien.

Er is overigens ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Wilt u met het openbaar vervoer komen?

Vanaf NS-Station Driebergen kunt u bus 56 richting Doorn nemen. U stapt uit bij de halte Welgelegenlaan. Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen naar de Baden Powelllaan. Voor de dienstregeling kunt u bellen met de OV-informatielijn: 0900-9292. Ook kunt u kijken op: 9292 OV

YMCA Kampeercentrum Boshuis
Baden Powelllaan 7
3971 JJ Driebergen-Rijssenburg

Reserveringen: 0342 - 452017